Nieuws

Nieuws

 • Klanten Case: Canon Medical Systems Europe

  Klanten Case: Canon Medical Systems Europe

  26 maart 2018

  Canon Medical Systems Europe transformeerd mobile workflows met MobileIron en Dahvo. Lees hier waarom MobileIron perfect aansluit bij de wensen van Canon Medical Systems Europe en hoe MobileIron ingezet wordt binnen de organisatie.

  Lees Meer
 • Sebastiaan Smits: MobileIron Sales Engineer of the year!!

  Sebastiaan Smits: MobileIron Sales Engineer of the year!!

  16 maart 2018

  Voor de derde keer op rij gaat de Sales Engineer of the year award naar een medewerker van Dahvo. Dit jaar mocht Sebastiaan Smits de award in ontvangst nemen.

  Lees Meer
 • WWDC17 dag 4 What’s new in device management

  WWDC17 dag 4 What’s new in device management

  12 juni 2017

  Op dag 4 waren de echte EMM/MDM sessies aan de beurt. Lees hier alles terug over de ontwikkelingen op het gebied van DEP, OS11, macOS, tvOS en supervised devices. De noodzaak om devices te gaan supervisen via DEP wordt in ieder geval steeds groter.

  Lees Meer
 • WWDC17 Dag 3

  WWDC17 Dag 3

  9 juni 2017

  Een samenvatting van dag 3 met onder andere interessante ontwikkelingen op het gebied van: Password autofill for apps, ECN, Explicit Congestion Notification, IPv6 en MultiPath TCP

  Lees Meer
 • WWDC17 Dag 2

  WWDC17 Dag 2

  7 juni 2017

  Een samenvatting van WWDC dag 2 met onder andere, 4 nieuwe restrictions in iOS11 en App Transport Security. De nieuwe methode voor het controleren van certificaten op revocation; CT log (Certificate Transparency log)

  Lees Meer
 • Keynote WWDC17

  Keynote WWDC17

  6 juni 2017

  Dahvo is aanwezig bij WWDC17, Apple Worldwide Developers Conference! De komende dagen plaatsen wij hier regelmatig updates over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Apple en haar Enterprise strategie. De eerste update betreft de Keynote.

  Lees Meer
 • Mark Vonk; MobileIron Sales Engineer of the Year 2017

  Mark Vonk; MobileIron Sales Engineer of the Year 2017

  3 mei 2017

  Dahvo is erg trots dat onze consultant Mark Vonk voor de tweede keer de MobileIron Sales Engineer of the Year award in ontvangst heeft mogen nemen. Het is de eerste keer dat de award twee maal naar dezelfde consultant gaat.

  Lees Meer
 • Apple Worldwide Developers Conference

  Apple Worldwide Developers Conference

  28 april 2017

  Wij doen ons uiterste best om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van EMM en de OS-en. Op het gebied van Apple gaat dat dit jaar zeker lukken, want Dahvo is aanwezig Apple Worldwide Developers Conference!

  Lees Meer
 • Workspaces Certificering afgerond!

  Workspaces Certificering afgerond!

  20 april 2017

  Na een uitgebreid trainingstraject is Dahvo als eerste partner in de BeNeLux gecertificeerd voor BlackBerry Workspaces!

  Lees Meer